Temporary structure passes visual test

An inspector has granted temporary permission for three years to allow the retention of a timber classroom at a junior school in Liverpool after finding that its impact on the area was acceptable.

The classroom was 15m long and 8m wide and formed part of a collection of structures close to one of the school's boundaries. Although it was bigger than other buildings nearby, the inspector determined that it was not inappropriate in its setting and it did not stand out in longer views from an adjoining road. In his view, it appeared as an element of the playground space. Its standardised design was not inappropriate to the school's setting and character, he concluded.

DCS Number 100-051-140

Inspector Brendan Lyons; Written representations.


Have you registered with us yet?

Register now to enjoy more articles and free email bulletins

Sign up now
Already registered?
Sign in

Join the conversation with PlanningResource on social media

Follow Us:
Planning Jobs