Restaurant use harms vitality of local centre

The change of use of a shop in a north London shopping centre to a restaurant would undermine the vitality and health of the centre, an inspector decided, when rejecting an appeal.

The unit adjoined an existing restaurant which would be expanded into the unit. A 35 per cent threshold on non-retail uses within the centre had already been breached. Although the appellant proposed to retain 75m2 of retail space at the front of the unit, this would remain ancillary to the restaurant use and securing its retention would be unenforceable.
Inspector: Jameson Bridgwater; Written representations

Have you registered with us yet?

Register now to enjoy more articles and free email bulletins

Sign up now
Already registered?
Sign in

Join the conversation with PlanningResource on social media

Follow Us:
Planning Jobs