Design of self-storage unit would harm mixed-use area

A self-storage building together with associated parking was refused on the edge of an urban area in Greater Manchester because its height and contemporary design would harm the appearance and character of the area.

by

Sign in to continue

Sign in

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: planning.support@haymarket.com

Call: 020 8267 8121

FREE TRIAL

  • 14 days access to subscriber-only content

Register

SUBSCRIBE

Prices from £350 /pa*

  • Full access to planningresource.com for 12 months with monthly print issues
  • Track the latest CIL developments with our live table
  • Easily keep up-to-date with the essential planning news, analysis, and policy amendments by having it delivered directly to you with the Planning Daily bulletin

Choose a Package

*For bespoke corporate packages please email dcs@haymarket.com or call us on 01452 835820.