Parking spaces provided in warehouse conversion to residential agreed

Converting a warehouse in south London into six residential units and providing five off-site parking spaces would not give rise to any acceptable transport effects, an inspector held.

The appellant sought prior approval under Class P of Part 3 to Schedule 2 of the GPDO following a failed appeal for its conversion into eight units. The council remained concerned that it would give rise to car parking on adjacent roads to the detriment of highway safety. But having regard to the public transport accessibility of the site and car parking standards the inspector decided that this was unlikely to occur and allowed the appeal.

Inspector: Luke Perkins; Written representations


Have you registered with us yet?

Register now to enjoy more articles and free email bulletins

Sign up now
Already registered?
Sign in

Join the conversation with PlanningResource on social media

Follow Us:
Planning Jobs