Stone-filled gabion wall with back-filling not a "means of enclosure"

An appeal was dismissed and the enforcement notice upheld for the removal of a gabion wall of stone-filled baskets and back-filling, installed to provide flood protection to dwellings at a salt marsh in North Yorkshire, the inspector holding it required planning permission as an engineering operation.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance:

For individual planning subscriptions please contact Customer Support at 
planning.support@haymarket.com

For DCP Online, COMPASS Online and Corporate Planning subscriptions please contact dcs@haymarket.com

Don't Have an Account?

Take out a subscription today

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew