Bunkhouse barn revamp ruled out due to concern over car parking

The owner of a bunkhouse barn in the Yorkshire Dales national park has been refused permission to renovate the property due to concerns that a resulting increase in the number of parked cars would spoil the scenery and that it was not feasible to impose a condition to control parking.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance:

For individual planning subscriptions please contact Customer Support at 

For DCP Online, COMPASS Online and Corporate Planning subscriptions please contact dcs@haymarket.com

Don't Have an Account?

Take out a subscription today

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew