Subterranean house rejected in conservation area

Efforts to create an inconspicuous new home in the conservation area of a Kent town failed after an inspector decided the less than substantial degree of harm caused was not outweighed by the limited public benefit of an single additional dwelling.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance, please contact Customer Support at
planning.support@haymarket.com

Don't Have an Account?

Most people subscribe by direct debit to save 17%

Or choose our simple credit card option

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew