Box-like design of buildings unacceptable in semi-rural setting

A polytunnel, storage container and portable classroom at a former quarry and landfill site in the green belt in Leeds were refused for detracting form the character and appearance of the area despite being considered appropriate development not harmful to openness.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance, please contact Customer Support at

Don't Have an Account?

Most people subscribe by direct debit to save 17%

Or choose our simple credit card option

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew