Council adopted erroneous position in respect of community centre redevelopment

In deciding to allow three appeals involving the redevelopment of a vacant community centre in a west London conservation area an inspector also decided that the council had adopted an erroneous position in relation to its opposition to the schemes. This led to a full award of costs in favour of the appellant.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance, please contact Customer Support at

Don't Have an Account?

Most people subscribe by direct debit to save 17%

Or choose our simple credit card option

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew