Checks on dental staff reasonable to limit parking impact

Retrospective permission for the conversion of a dwelling in Hampshire to a dental surgery and approval to build an extension to be used as a staff room, was allowed an inspector placing weight on the fact that it had already been operating for a number of years.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance:

For individual planning subscriptions please contact Customer Support at 
planning.support@haymarket.com

For DCP Online, COMPASS Online and Corporate Planning subscriptions please contact dcs@haymarket.com

Don't Have an Account?

Take out a subscription today

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew