Additional storeys add excessive height leading to uncomfortable design

The addition of two storeys to a four storey building in a central London conservation would lead to an 'uncomfortable' relationship to a public house, an inspector has concluded.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance:

For individual planning subscriptions please contact Customer Support at 
planning.support@haymarket.com

For DCP Online, COMPASS Online and Corporate Planning subscriptions please contact dcs@haymarket.com

Don't Have an Account?

Take out a subscription today

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew