Rear garden re-grading runoff fears finely balanced

A condition imposed on a planning permission for three bungalows on a sloping site in Dorset which required the scheme to be carried out in accordance with specified plans has been deleted in order to enable the re-grading of the rear gardens to remain as built.

This content can be viewed only by subscribers. Please sign in below or subscribe for full access

Sign in below

This page provides single sign-on for PlanningResource, DCP Online and COMPASS Online.

Having trouble signing in?

Forgotten password?

Refer to our Frequently Asked Questions. If you still require assistance:

For individual planning subscriptions please contact Customer Support at 
planning.support@haymarket.com

For DCP Online, COMPASS Online and Corporate Planning subscriptions please contact dcs@haymarket.com

Don't Have an Account?

Most people subscribe by direct debit to save 17%

Or choose our simple credit card option

Not sure yet? Take a free trial to PlanningResource

To discuss corporate subscriptions, call us on 01452 835820.

Planning Subscriber Activation

I subscribe to Planning - activate my subscription

Planning subscription expired? Call 0208 267 8121, or email us to renew